DÂMBOVIȚENII, SOLIDARI CU SINISTRAȚII – VIDEO

DÂMBOVIȚENII, SOLIDARI CU SINISTRAȚII – VIDEO

Alimente perisabile, cartofi si cereale sunt doar cateva dintre ajutoarele pe care le vor primii persoanele greu incercate de urgiile naturi. Aproximativ 250 de familii din judetul Galati vor primii ajutoare care constau in alimente de baza, alimente procurate cu ajutorul banilor alocati de Consiliul Judetean Dambovita dar si din actiunile de strangere a donatiilor, intreprinse de voluntarii  Crucii Rosii Dambovita.

 

Reunit in sedinta extraordinara Consiliul Judetean Dambovita a alocat din bugetul propriu o suma de 500 milioane lei vechi, pentru ajutorarea persoanelor afectatea de furia apelor, din judetul Galati. Banii virati in contul  Societăţii Naţionale de Cruce Roşie-Filiala Dâmboviţa, dar si donatiile oferite de persoanele miscate de suferintele a zici de familii, au asigurat  cumpararea produselor de strict necesar,  ce are sa le asigure traiul pentru o bucata de timp, sinistratilor.

Pana la aceasta moment, judetul nostru a distribuit o cantitate impresionanta de alimente.Atat autoritatile cat si oamenii cu suflet mare din comuna Baleni, au mers in zonele sinistrate si au adus putina lumina pe fetele oamenilor napastuiti de soarta. Un alt transport de alimente, adunat din mai multe comune, va fi distribuit in aceste zile.

 

Printr-o intreaga campanie de sensibilizare a populatiei, crucea rosie dambovita spera sa stranga cat mai multe ajutoare, atat alimente cat si materiale textile, de constructie, elictronice si electrocasnice, pentru a sustine in continuare oamenii din Galati, greu incercati de fortele naturii.

 

Ilona Rotaru

Loredan Bourosu

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus