CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ ÎN BUCEGI

CURĂŢENIE DE PRIMĂVARĂ ÎN BUCEGI

MUNŢII BUCEGI

Pentru că ninsorile s-au mai potolit în zona montană, în Bucegi a fost demarată curăţenia de primăvară. Voluntari din toată ţara, alături de salvamontişti au adunat resturile lăsate în urmă de turişti. Zeci de saci de gunoaie au fost strânşi într-o singură zi. La acţiunea de ecologizare au participat şi copii, ce le dau o lecţie chiar şi adulţilor care au uitat să protejeze natura.

Peste o sută de oameni din toată ţara şi-au unit forţele şi au încercat să cureţe zona montană Padina-Peştera de gunoaie. Gălăţeni, ieşeni, bucovineni şi aşa mai departe au venit în Munţii Bucegi la un festival de muzică de munte, Lira Carpatina. Impresionaţi de frumuseţea locului, aceştia s-au gândit să dea o mână de ajutor la ecologizare, pentru a pastra cadrul natural.

La acţiunea de ecologizare au participat şi copii.

Din păcate, curăţenia nu va dura prea mult, pentru că turiştii lasă gunoiul pe unde apucă, uitând că s-ar putea bucura de frumuseţea Bucegilor şi pe viitor. Trebuie doar să fie mai atenţi şi să dea dovadă de educaţie, pentru ca frumuseţea locurilor să persiste.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus