CUPLURILE LONGEVIVE, PREMIATE DE PRIMĂRIA GĂEȘTI

CUPLURILE LONGEVIVE, PREMIATE DE PRIMĂRIA GĂEȘTI

Zeci de ani de căsnicie, tot atâtea bucurii și momente de tristețe, bune și rele peste care au trecut împreună, familii frumoase, copii și nepoți care azi le sunt motive de mândrie. Sunt poveștile celor 34 de cupluri premiate de Primăria și Consiliul Local din Găești cu ocazia Zilelor Orașului. Ceremonia a fost organizată la Casa de Cultură din oraș.
Soții Ivanovici sunt împreună de 60 ani. Au spus DA și și-au jurat credință și în ciuda tuturor obstacolelor și provocărilor vieții au rămas împreună. Astăzi își privesc fericiți nepoții și copiii. Gestul autorităților locale i-a impresionat.
Și acești doi soți, au îmbrăcat haine de sărbătoare și au primit felicitările tuturor pentru exemplul pe care l-au dat în căsnicia lor. Familia Nicolescu este un model în comunitate. Cei doi soți își amintesc și acum ziua în care s-au cunoscut.
Găeștiul sărbătorește, în perioada 19 – 21 iulie, Zilele Orașului. Și anul acesta primăria și Consiliul Local au pregătit surprize pentru locuitorii orașului. Maria Cârneci, Nicole Cherry, DJ Project, Antonia, VUNK sunt doar câteva dintre numele mari care întrețin atmosfera de sărbătoare.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus