„CUPA CETĂȚII” LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

„CUPA CETĂȚII” LA COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație Târgoviște continuă să promoveze mișcarea și un stil de viață sănătos. De aceasta dată, printr-o competiție de înot „Cupa Cetății”. Evenimentul va avea loc duminică, 21 octombrie, iar intrarea este liberă. Participanții se vor întrece în cadrul mai multor probe, pe categorii de vârstă, iar la final, toți vor fi premiați.

Emoții mari și pregătiri intense pentru copiii care practică înotul în cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Duminica aceștia se vor întrece în cadrul manifestării dedicate promovării unui stil de viață activ și sănătos, „Cupa Cetății”, organizată de Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație. Peste 300 de copii și-au anunțat deja prezența la competiție.

Pentru mulți dintre copii aceasta va fi prima competiție la care participă. Alții sunt deja avansați, iar acest eveniment reprezintă o modalitate de a-și testa capacitățile și de a se pregăti pentru marile competiții. Pentru antrenori este și o șansă de a face selecție pentru perfomanță.

Copiii sunt emoționați, dar speră să ofere un spectacol frumos atât antrenorilor cât și părinților și bunicilor care îi vor susține din tribune.

Cupa Cetății se va desfășura duminică, 21 octombrie, în intervalul 10.00-13.00, în incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște, zona Bazinului Olimpic. Competiția va fi fără cronometraj și este organizată pentru următoarele categorii de vârstă: 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani. La final toți participanții vor fi premiați. Intrarea este liberă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus