CRESC SOLICITĂRILE PENTRU CREȘELE DIN TÂRGOVIȘTE

CRESC SOLICITĂRILE PENTRU CREȘELE DIN TÂRGOVIȘTE

Pentru a face față numărului mare de solicitări care vin în fiecare an de la părinții din localitățile limitrofe municipiului Târgoviște pentru creșele din oraș, primăria a demarat în acest an un amplu program de reabilitare , modernizare dar și extindere a spațiilor destinate copiilor. Un exemplu este creșa nr. 13 care se afla în plin proces de extindere. La finalizarea lucrărilor, spațiul va fi dublat.
În microraionul nr. 6 din Târgoviște, pe șantierul de la creșa nr. 13 se lucrează la foc continuu în această perioadă. Primăria a demarat aici lucrări atât de modernizare cât și de extindere a spațiului.
Creșa ar urma să aibă o suprafață totală de 1400 mp numai la corpul care se află în construcție. Și nu este singura transformată în șantier vara aceasta. Se lucrează și la creșa nr. 8, creșa nr.13, 14 și 16. Primăria municipiului Târgoviște speră ca la finalizarea lucrărilor de extindere capacitatea de cazare a copiilor să crească și să fie soluționată astfel și situația cererilor din zonele limitrofe.
În sectorul infrastructurii educaționale se lucrează în prezent la 11 unități de învățământ din oraș. 10 dintre ele sunt proiecte derulate pe fonduri europene și prin PNDL, iar proiectul de construire a bazei sportive de la Ctin Carabella este susținut din bugetul local.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus