COȘMAR PENTRU DOUĂ FETE DE 16 ȘI 17 ANI. POVESTEA TINERELOR RACOLATE ȘI EXPLOATATE SEXUAL

COȘMAR PENTRU DOUĂ FETE DE 16 ȘI 17 ANI. POVESTEA TINERELOR RACOLATE ȘI EXPLOATATE SEXUAL

Coșmarul celor două tinere a debutat la începutul anului 2018, pe când una avea 15 ani și cealaltă 17 ani. Amândouă au fost racolate din județul Prahova și exploatate sexual de un bărbat, concubina și sora lui.

Totul a ieșit la iveală în urma unei anchete a procurorilor DIICOT.

Aceștia au efectuat 6 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. 5 descinderi au avut loc la locații din municipiul Ploiești, iar una în comuna Valea Călugărească.

Din cercetări reiese că suspectul D.N. a recrutat două minore, în vârsta de 15-16 ani, și respectiv în vârstă de 17 ani, în scopul exploatării sexuale. Totul se întâmpla în apartamente din municipiul Ploiești.
De asemenea, s-a constatat că în activitatea infracțională de exploatare sexuală a celor două minore au mai fost implicate şi două suspecte, una dintre ele,în vârstă de 17 ani, concubina suspectului D. F., având cu acesta si un copil în vârstă de aproximativ o lună de zile, precum și o altă suspectă, în vârstă de 16 ani, care locuia împreună cu cele două minore în diferitele locații pe care le închiria. În activitatea sa, suspectul D. F a fost sprijinit de către concubina şi sora sa care se ocupau in principal cu plasarea clientilor si ţineau o evidenta a sumelor de bani obtinute de fiecare minoră. Totodată, acestea le asigurau spatiile necesare practicarii prostitutiei prin inchirierea unor apartamente sau garsoniere in regim hotelier si monitorizau timpul petrecut cu clientii, atentionandu-le cand timpul alocat pentru fiecare raport sexual prestat ajungea la final.  Aveau grija sa nu lipseasca decorul si fetele sa fie cat mai convingatoare. Tinutele erau cat mai atragatoare, iar in camere erau lumanari parfumate totul pentru a-i destinde pe clienti.

De la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, laptopuri, 700 de lei, precum și alte bunuri, în vederea continuării crecetărilor. Totodată, au indisponibilizat și un autoturism, pentru a fi instituite asupra acestuia de măsuri asigurătorii.

6 mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind aduse la sediul unității de parchet, în vederea audierii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus