CONSTRUCTORUL CENTURII TÂRGOVIȘTEI, AMENDAT DE POLIȚIA RUTIERĂ

CONSTRUCTORUL CENTURII TÂRGOVIȘTEI, AMENDAT DE POLIȚIA RUTIERĂ

Firma care ar trebui să se ocupe cu reabilitarea Centurii Târgoviștei a fost din nou sancționată de către Serviciul Poliției Rutiere Dâmbovița. De această dată, oamenii legii au aplicat o sancțiune în valoare de 29000 lei constructorului pentru starea precară în care se află șoseaua. În zona Petru Cercel au apărut în asfaltul turnat recent cratere imense, în care șoferii care trec prin zonă și-au distrus mașinile. 

„La data de 18 decembrie a.c., în urma unor verificări efectuate pe strada Petru Cercel din Târgoviște, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au constatat că, în carosabil, s-au format gropi care afectează siguranța participanților la trafic, prezența acestora nefiind semnalizată de către executantul lucrărilor de modernizare și refacere a centurii ocolitoare a municipiului.

În consecință, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională, cu amendă în valoare de 29.000 de lei, a executantului lucrărilor de modernizare și refacere a centurii ocolitoare a municipiului Târgoviște pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile.” informează IPJ Dâmbovița. 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus