COLECTĂ PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI UNUI TÂNĂR DIN RĂZVAD, GĂSIT MORT ÎN ANGLIA

COLECTĂ PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI UNUI TÂNĂR DIN RĂZVAD, GĂSIT MORT ÎN ANGLIA

Un apel disperat vine din partea prietenilor unui tânăr din localitatea dâmbovițeană Razvad, care a fost găsit mort în Anglia. Andrei Popescu avea 23 de ani și nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu el. Tânărul a fost găsit mort, într-o locuință din Anglia, cel ami probabil fiind vorba despre o sinucidere. Andrei provenea dintr-o familie modestă, care nu dispune de banii necesari repatrierii trupului neînsuflețit.
“Demersurile durează între 3-4 săptămâni și costă între 5000-7000 de lire, o sumă de care familia Popescu nu dispune” ne-a scris Alexandru Bica , prietenul lui Andrei.
Demersul este susținut și Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad: “Cu mare tristete, am aflat astăzi această veste! Un tânăr răzvadean de-al nostru, Andrei Popescu, a plecat prea repede dintre noi! Acest lucru s-a întâmplat în Anglia, iar pentru a fi adus acasă este nevoie de o sumă considerabilă de bani!
Transmit sincere condoleanțe familiei și vreau să vă rog pe toți să le fim alături și să-i ajutăm să strângă suma necesară!!!” a scris acesta pe facebook. Cei care vor să ajute pot contacta Primăria Răzvad.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus