CEAI TOXIC LA SPITAL

CEAI TOXIC LA SPITAL

Aproape 200 de copii au fost la un pas de moarte la spitalul de pediatrie din Pitesti. Asta pentru ca ceaiul pe care angajatii il preparasera avea in el o substanta toxica necunoscuta. O ingrijitoare si un medic au gustat din ceai si li s-a facut rau. O comisie a spitalului a trimis probe pentru a se stabili cu exactitate ce fel substanta era, dar mai ales cum de a ajuns in ceaiul copiilor.

Incidentul grav s-a petrecut la Spitalul de Pediatrie din Pitesti,unde bucataresele au incurcat zaharul cu o substanta toxica periculoasa, care urmeaza a fi identificata in cel mai scurt timp.Femeile au preparat ceaiul pentru cei 200 de copii internaþi,dar in loc de zahar ar fi pus soda sau o alta substanta toxica.Norocul copiilor a fost ca un medic a cerut inainte o cana cu acel lichid si cand sa bea a simtit ca ii ia gura foc.Imediat s-a dat alarma in tot spitalul. Au fost anuntati imediat specialistii Directiei de Sanatate Publica Arges care au inceput cercetarile in acest caz.

Primele date arata ca in bucatarie a fost gasit doar zahar si nicio alta substanta periculoasa. Probele din ceaiul care ar fi trebuit servit copiilor au fost sigilate si trimise la Institutul Mina Minovici din Bucuresti pentru a se stabili substanta care putea pune in pericol viata a 200 de pacienti minori.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus