CĂUTAT DE 150 DE POLIȚISTI, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ S-A RĂTĂCIT, UN BĂRBAT A FOST GĂSIT ÎN CASA CONCUBINEI

CĂUTAT DE 150 DE POLIȚISTI, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ S-A RĂTĂCIT, UN BĂRBAT A FOST GĂSIT ÎN CASA CONCUBINEI

În ziua de 27 septembrie a.c., MICU MARIAN, de 42 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Hârsești, fără a mai reveni la domiciliu.
Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.
În seara zilei de 7 octombrie, acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.
Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți.
În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea, în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație.
Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română- Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus