CAUTĂ O PORTIŢĂ DE SALVARE A COPILULUI SĂU

VIIŞOARA, DÂMBOVIŢA

În urmă cu un an şi nouă luni, în familia Gagiu, din Viişoara, judeţul Dâmboviţa, a apărut o mare minune, Dorian, un copil frumos şi vesel. Bucuria părinţilor a fost însă spulberată în urmă cu câteva luni, când micuţul ajunsese o „legumă”, fără nicio explicaţie. În urma unui RMN, au aflat că, de fapt, copilul este chinuit de cea mai dură boală, Cancerul. Dorian are multiple tumori pe creier, iar părinţii cer cu disperare recomandări pentru clinici din străinătate, în speranţa că îşi vor salva băieţelul. În ţară nu se poate face nimic, doar chimio-terapie, prin care medicii speră să se estompeze tumorile.

CARMEN GAGIU (0766 531 412)

IBAN: RO78BRDE160SV32939101600

Dorian-Ştefan a fost un copil normal până în luna noiembrie a anului trecut, când nu s-a mai comportat normal, iar investigaţiile medicale au ajuns la RMN.

Dorian nu mai vede absolut deloc. Tumorile i-au distrus nervul optic, dar părinţii speră că printr-o operaţie îşi va recăpăta vederea. În curând, micuţul va face un alt RMN, de control, pentru a se verifica stadiul tumorilor. Mama lui Dorian face apel către cei care au cunoştinţe în domeniu să-i îndrume către o clinică, unde micuţul poate fi salvat.

Tumorile sunt foarte mari, au chiar şi patru centimetri.

Mama micuţului stă în permanenţă cu el şi ia parte la fiecare clipă de suferinţă a copilului.

Oricine poate ajuta cu o informaţie sau o recomandare către o clinică în care Dorian poate fi operat, poate lua legătura cu mama micuţului la numărul de telefon 0766 531 412. Părinţii au mare nevoie să fie îndrumaţi în acest caz. Sunt optimişti că vor găsi un medic care îl poate opera pe băieţelul lor şi au deschis şi un cont pentru strângere de fonduri în cazul în care vor reuşi să ajungă la operaţie. Mama copilului spune că dacă nu se va găsi o soluţie de salvare a micuţului şi se vor strânge bani în cont o să-i doneze public pentru un alt copilaş bolnav.

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii