CARAMBOL LA VIIȘOARA

CARAMBOL LA VIIȘOARA

6 mașini au fost implicate într-un accident, pe DN 72, în localitatea dâmbovițeană Viișoara. Evenimentul rutier a fost provocat de un șofer neatent, care a intrat cu camionul într-o mașină oprită pentru a face virajul pe o stradă secundară. Bilanțul: 6 vehicule implicate, 5 autoturisme și un ansamblu de vehicule și două victime rănite ușor. Traficul a fost blocat pe DN72 mai bine de o oră.

El este şoferul care a provocat accidentul. Se pare că Bărbatul de 41 de ani, din Piteşti, nu a fost atent la maşina din faţa sa, care a dat semnal pentru virajul pe o stradă secundară şi a izbit-o în plin. Şoferii din spatele camionului povestesc cele întâmplate. Doi dintre ei au reuşit să evite impactul, dar au ajuns cu maşinile în şanţ.

Chiar dacă a reuşit să evite impactul direct şi maşina acestui şofer a fost avariată. Autoturismul era nou, fiind cumpărat cu doar câteva ore înainte de incident.

La faţa locului au ajuns imediat şi autorităţile.

Dintre cele cinci autoturisme implicate în accident, trei au avarii majore şi două avarii minore. Două victime au fost transportate la spital. Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers. Traficul a fost blocat pe DN 72, între Târgovişte şi Găeşti mai bine de o oră.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus