BUGET GENEROS PENTRU REVELION

Românii s-au pregătit din timp pentru sărbătorile din acest an. Scumpirile anunţate încă de la sfârşitul verii atât la alimente, băuturi cât şi la pachete turistice i-au pus în gardă pe cei care vor petreceri şi vacanţe de neuitat. Bugetul mediu total alocat anul acesta pentru Crăciun şi Revelion este estimat la 1.717 lei, în creştere faţă de anul trecut. Cum de Crăciun vorbim la trecut, noaptea dintre ani aduce noi cheltuieli. Bătălia s-a dat pe sejururile din staţiunile prahovene, unde hotelierii au pregătit opţiuni pentru buzunarele tuturor.

Mai este foarte puțin timp până vom număra ultimele secunde din anul 2017 și vom întâmpina cu speranță anul 2018 așa că pregătirile pentru petrecerea de sfârșit de an sunt pe ultima sută de metri. În restaurante şi hoteluri clienţii vor fi întâmpinaţi cu cele mai bune preparate. Muzica live şi atmosfera caldă sunt ingredientele principale pentru o petrecere reuşită. Ofertele, deşi piperate, au fost epuizate din timp de agenţiile de turism. Cele mai căutate au fost ca de fiecare dată cele de pe Valea Prahovei.

Cei care vor să evite aglomeraţia de pe DN1 şi agitaţia din staţiunile de pe Valea Prahovei, au optat pentru staţiunile balneare.

Potrivit unei cercetări realizate de Mednet Marketing Research Center, în ceea ce priveşte Revelionul 2018, un procent de 79% dintre respondenţi intenţionează să îl petreacă în ţară, în timp de numai 3,6% vor pleca în străinătate. Dintre cei care vor rămâne în ţară de Revelion, trei sferturi vor petrec alături de familie sau prieteni, în propriile locuinţe sau ale prietenilor. 11% vor merge într-o staţiune, în timp ce 9% vor întâmpina noul an într-un club sau restaurant. Procentul celor care vor ieşi în aer liber, la trecerea dintre ani, este de 3,6%.

 

 

Comenteaza

comentarii