BAZĂ SPORTIVĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

BAZĂ SPORTIVĂ LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

Un nou stadion va fi construit în Târgovişte, chiar în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie. Primăria Târgovişte în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal pun bazele unui teren de antrenament sintetic care va putea fi folosit atât de către echipa mare, Chindia Târgovişte, cât şi de juniori pentru pregătire. Terenul va beneficia şi de tribună cu 300 de locuri, dar şi de nocturnă.
Lucrările la noul stadion pentru antrenamente au debutat deja. Proiectul este dezvoltat de Primăria Municipiului Târgovişte, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal. În vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie se va realza astfel o bază de pregătire pentru echipa din Liga I, Chindia Târgovişte, dar şi pentru echipele de juniori.
Astfel, primăria susţine că vor fi îndeplinite toate condiţiile necesare pentru ca antrenamentele sportivilor să se desfăşoare la cele mai bune standarde.
Lucrările continuă şi la stadionul Eugen Popescu unde s-au turnat primele elemente de la noua tribună. Până la sfârşitul lunii noiembrie, administraţia locală speră să finalizeze toate lucrările de fundaţie pentru ca pe perioada sezonului rece să se lucreze la structura metalică.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus