BĂTRÂNA BĂTĂUŞĂ ŞI FIUL EI, ÎN CONTROL JUDICIAR

BĂTRÂNA BĂTĂUŞĂ ŞI FIUL EI, ÎN CONTROL JUDICIAR

Bătrâna de 67 de ani, din Şelaru, judeţul Dâmboviţa şi fiul ei, de 42 de ani, au scăpat de închisoare pentru că au agresat o altă femeie în vârstă din localitate şi i-au sustras o bicicletă. Procurorii au decis ca cei doi să fie plasati în control judiciar pentru 60 de zile.

Totul a început când bătrâna i-a împrumutat unei alte femei din sat suma de 400 de lei. S-a dus la casa bătrânei să-şi recupereze banii, împreună cu fiul ei, însă fără rezultat. Datornica a refuzat să-i dea banii pe motiv că nu are. Fiul bătrânei de 67 de ani a înfipt mâna într-o bicicletă, în contul datoriei, bicicletă care valora tot aproximativ 400 de lei. Datornica s-a opus şi nu le-a permis celor doi să ia bicicleta, moment în care au început îmbrâncelile. Până la bătaie n-a fost decât un pas, iar bătrâna şi fiul său s-au năpustit cu pumnii şi picioarele asupra femeii şi au plecat cu tot cu bicicletă. Victima a depus plângere la poliţie, iar cei doi riscau să stea în spatele gratiilor până la 12 ani, pentru tâlhărie calificată. Miercuri seara au fost duşi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, cu propunere de arestare preventivă.

În cazul lor, procurorii au decis plasarea în control judiciar pentru 60 de zile. În această perioadă, bătrâna şi fiul ei trebuie să aibă mare grijă cum se comportă, pentru că poliţiştii găeşteni sunt cu ochii pe ei. Această faptă ar trebui să fie o bună lecţie atât pentru cei doi, cât şi pentru semenii lor, pentru că dreptatea nu se face prin puterea pumnului, iar une-i lege, nu-i loc de tocmeală. Între timp victima s-a întors la domiciliu, după ce a fost consultată de medici.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus