BĂTAIE CU LOPEŢI ŞI CUŢITE

BĂTAIE CU LOPEŢI ŞI CUŢITE

Bătaie cu cuţite şi lopeţi în Răcari, judeţul Dâmboviţa! Câţiva muncitori care asfaltau au fost luaţi la bătaie de cinci trecători, cărora le-au interzis să treacă peste asfaltul proaspăt turnat. A urmat un scandal în plina stradă şi o bătaie parte-n parte, care s-a finalizat după intervenţia poliţiei. În urma altercaţiei, la spital au ajuns oameni atât din rândul muncitorilor, cât şi al agresorilor.

Muncitorii au ajuns la spital cu contuzii la nivelul braţelor şi chiar tăieturi de cuţit. De cealaltă parte, agresorii s-au ales cu lovituri sănătoase de lopată la nivelul membrelor şi la nivelul spatelui. Înainte de a fi reţinuţi, agresorii au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru a beneficia de controale medicale.

Oamenii din sat erau mulţumiţi că în sfârşit se asfaltează în localitatea lor şi condamnă atitudinea agresorilor. După altercaţie, lucrările de asfaltare au fost sistate.

Cei cinci agresori sunt din zona Colacu. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti şi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Drumarii care au fost agresţi sunt din judeţul Prahova.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus