„BĂI CU NĂMOL”, LA DOMICILIU

„BĂI CU NĂMOL”, LA DOMICILIU

 

Niciun anotimp fără apă de culoare maro, la robinetele dâmboviţenilor! Situaţia, deja obişnuită în judeţ, s-a repetat, de această dată, în comuna Dragodana. De miercuri, apa colorată îi îngrozeşte pe localnicii, care nu mai au încredere în potabilitatea apei pentru care plătesc facturi lunar. Încă nu se ştie de la ce s-a colorat apa, întrucât Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa nu poate da niciun punct de vedere în acest sens. Purtătorul de cuvânt este în concediu, iar directorii, de negăsit.

Miercuri seara, localnicii din Dragodana s-au trezit cu căzile sau recipientele în care pun apă, pline cu apă de culoare maro. Mai că au făcut haz de necaz, spunând că au posibilitatea să facă băi cu nămol chiar la domiciliu. Deşi indignaţi de astfel de situaţii, care se tot repetă, contribuabilii deja s-au obişnuit cu „peisajele” maro din chiuvete. Cu nici o lună în urmă, în data de 26 septembrie a acestui an, apa tot de culoare maro închis curgea la robinetele din Dragodana.

Am încercat să luăm un punct de vedere oficial de la furnizorul de apă potabilă, pentru a afla cauza colorării apei, însă, la Compania de Apă Târgovişte –Dâmboviţa nu vorbeşte nimeni. Purtătorul de cuvânt este în concediu, iar directorii sunt de negăsit, fie tot timpul sunt în şedinţă şi nu pot fi deranjaţi. Astfel că, cerem public un punct de vedere din partea furnizorului pentru a afla şi contribuabilii pentru ce fel de apă plătesc facturi în fiecare lună.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus