AUTOSPECIALĂ LOVITĂ ÎN TIMPUL INTERVENȚIEI

AUTOSPECIALĂ LOVITĂ ÎN TIMPUL INTERVENȚIEI

Încă un accident s-a produs din cauza fumului provenit de la incendiile de vegetație. Un TIR a izbit în plin autospeciala pompierilor veniți să stingă focul de pe un câmp din Doicești, județul Dâmbovița. Șoferul autocamionului a intrat în coliziune cu mașina pompierilor după ce susține el, fumul gros purtat de vânt a redus vizibilitatea și nu a mai putut observa la timp autospeciala. Este al doilea accident produs doar în Dâmbovița în ultimele două zile, după ce pe DN72 la Mija șase mașini s-au ciocnit în lanț după ce șoseaua a fost inundată cu fum.
Accidentul s-a produs pe DN71 , în dreptul localității Doicești din Dâmbovița. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență acționau pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit pe marginea drumului național. Autospeciala de intervenție a fost lovită în spate puternic de un TIR. Șoferul susține că nu a mai putut să observe mașina pompierilor din cauza fumului gros de pe șosea.
Este al doilea accident care se produce din această cauză în ultimele zile doar în Dâmbovița. Duminică, pe DN72 Târgoviște-Ploiești șase mașini s-au ciocnit în lanț după ce șoseaua a fost inundată cu fum provenit de la un incendiu de vegetație de pe câmpul din apropiere. Accidentul s-a produs în localitatea Mija. Pentru că nu mai avea vizibilitate primul șofer a încetinit, iar ceilalți nu au putut observa manevra din cauza fumului și au intrat unul în celălalt.
Și pe autostrada au avut loc incidente din cauza fumului provenit de la incendiile de vegetație de pe câmpurile din apropiere, iar luni traficul a fost oprit pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Palanca, judeţul Giurgiu. Ca urmare a fumului care a îngreunat vizibilitatea, traficul a fost oprit total.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus