AU VRUT SA INCHEIE SOCOTELILE CU VIATA!

AU VRUT SA INCHEIE SOCOTELILE CU VIATA!

oua eleve de 15 si 16 ani de la Colegiul Tehnic Costin D.Nenitescu din Pitesti au ajuns la Spitalul de Pediatrie dupa ce au ingurgitat 40 de pastile de paracetamol, cu intentia de a se sinucide, motivele fiind inca neelucidate. Cea mai mica a incercat si anul trecut sa-si puna capat zilelor, iar conducerea scolii spune ca ambele erau luate in evidenta.In acest moment starea lor de sanatate este stabilă. Paracetamolul a fost cumparat de la o farmacie din oras, reprezentantii acesteia spunand ca este un medicament care se vinde la liber.

Cele doua eleve de la liceul de chimie pitestean au ingurgitat toate cele 40 de pastile de paracetamol din cele doua cutii cumparate dintr-o farmacie. Fata de 16 ani a inghitit 23, iar cea mica 17. Minorelor li s-a facut rau la poarta scolii, in parcare, iar o vanzatoare de la un chiosc a dat alarma sunand imediat la 112 pentru a cere ajutorul ambulantei.

Primele date ale anchetei arata ca fetele erau la cursuri iar intr-o pauza s-au dus la o farmacie din apropiere de unde au cumparat medicamentul, unul fara o prescriptie speciala, dar care ingurgitat in exces poate provoca probleme grave si poate aduce chiar decesul.

Fata de 16 ani este parasita de parinti si e crescuta de un unchi, iar cea de 15 e ingrijita de familie, dar anul trecut a mai avut o tentativa de suicid.

ECHIPA: CRISTI IONICA, GEORGIANA RIZEA, CRISTI DUMITRU

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus