AU FUGIT FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ

AU FUGIT FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ

Mai mulți indivizi au dat un tun într-o stație de alimentare din Pitești și au fugit. Aceștia au alimentat cu motorină în mai multe bidoane de suma de 1550 de lei. După ce s-au învârtit puțin și au observat că nu erau supravegheați de cineva, s-au urcat în mașina și au fugit. Angajații stației peco au postat imaginile pe rețelele de socializare și fac apel la cei care îi recunosc.
În imaginile postate pe internet se vede clar cum indivizii ajung în stația de alimentare cu o mașină marca Alfa Romeo, de culoare roșie, cu parbrizul spart. Opresc la o pompă și încep să încarce bidoanele cu motorină. Nu par suspecți la început, așa că nimeni nu s-a alarmat. Își văd de treabă și alimentează până la suma totală de 1550 de lei. Apoi se uită în jur, angajații erau ocupați la casă, se urcă rapid în mașină și pleacă în trombă.
Angajații stației de alimentare au sunat la 112 imediat, dar li s-a comunicat că este nevoie să meargă la secție să depună plângere. Până atunci au postat imaginile suprinse de camerele de supravegherele cu întreaga acțiune pe rețelele de socializare și fac apel la cei care îi recunosc pe indivizi sau autoturismul să anunțe pentru a-i putea identifica. Tunul a fost dat în stația de alimentare de la Pitești, zona Craiovei.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus