APA CU RUGINĂ CURGE ÎN CONTINUARE LA ROBINETE, PRIBOIU, DÂMBOVIŢA

Apa cu rugină curge în continuare la robinetele din Priboiu, spre disperarea localnicilor, care plătesc facturi în fiecare lună şi nici măcar nu pot folosi apa în scop potabil. În timp ce Compania de Apa neagă orice problemă la reţeaua de apa potabilă din zonă, apar noi dovezi care îi contrazic.

Totul pare a se desfăşura normal la Priboiu, în viziunea reprezentanţilor Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, dar nu şi din perspectiva oamenilor care se îngrozesc de fiecare dată când dau drumul la robinete.

Contribuabilii nu au mai putut folosi apa de la robinete nici măcar pentru igiena personală, pentru că pe cadă a rămas un strat gros de rugină în urma scurgerii apei. Totul după ce Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a dat şi un comunicat de presă  prin care îi asigură pe cetăţeni că apa este conformă.

COMUNICAT DE PRESĂ CATD:

“In urma efectuarii analizelor fizico-chimice si microbiologice ale probelor de apa recoltate, va informam ca apa potabila livrata utilizatorilor de catre S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. este conforma din punct de vedere al indicatorilor fizico – chimici si microbiologi, conform prevederilor Legii nr. 458/2002 privind calitatea apei potabile.”

 

Probabil că reprezentanţii Companiei de Apă şi-au schimbat indicatorii fizico-chimici şi microbiologi, iar apa cu rugină a devenit „conformă”.

 

Comenteaza

comentarii