ALVEOLELE ÎNCURCĂ ŞI ACTIVITATEA SUPERMARKET-ULUI

ALVEOLELE ÎNCURCĂ ŞI ACTIVITATEA SUPERMARKET-ULUI

GĂEŞTI, DÂMBOVIŢA

Alveolele de descărcare, realizate pe mijlocul Drumului Naţional 7, în Gaeşti, încurcă şi activitatea supermarket-ului care a cerut montarea acestuia. Tirul care aprovizionează magazinul nu şi-a putut continua deplasarea spre Piteşti, la alte obiective unde trebuia să ducă marfa. Camionul nu s-a încadrat pe drumul îngust, astfel că a făcut cale întoarsă către Bucureşti.

Situaţia de la Găeşti este de-a râsu-plânsu’… După nenumăratele probleme pe care le-au avut şoferii încă din primele zile după montarea alveolelor, care ocupă poate jumătate din Drumul Naţional 7, acum tocmai tirul care alimentează supermarket-ul, la cererea căruia s-a făcut lucrarea, a rămas blocat. După ce a descărcat marfa la depozitul magazinului, şoferul a vrut să meargă spre Piteşti sau Topoloveni, la alte magazine pe care le alimentează cu marfă. Surpriză însă! La ieşirea din parcare supermarket-ului de la Găeşti mastodontul nu s-a putut încadra pe banda îngustă, chiar dacă şoferul a încercat prin nenumărate manevre să intre pe banda dorită.

Evident că, în tot acest timp, traficul a fost blocat pe DN7, iar trecătorii s-au transformat în spectatori. În cele din urmă, şoferul s-a lăsat păgubaş. A intrat cu spatele în parcarea supermarket-ului şi a făcut cale întoarsă către Bucureşti. Rămâne de văzut de câte dovezi mai au nevoie autorităţile centrale, care au dat avizele pentru construirea alveolelor pe drumul intens circulat, pentru a remedia situaţia de la Găeşti.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus