ALVEOLELE AU DAT PESTE CAP TRAFICUL RUTIER

ALVEOLELE AU DAT PESTE CAP TRAFICUL RUTIER

GĂEŞTI, DÂMBOVIŢA

Lucrările de pe DN7, din faţa unui supermarket localizat în oraşul Găeşti, au fost finalizate şi deja au apărut şi primele probleme în trafic. Din cauza alveolelor realizate pe mijlocul Drumului Naţional, tronsonul s-a îngustat foarte mult, iar maşinile de mare tonaj nu mai au loc pe carosabil. Şoferul unui tir cu gabarit depăşit a fost nevoit să meargă pe contrasens ca să îşi poată continua drumul spre Piteşti şi nici aşa nu a reuşit să treacă fără a rupe stâlpii care semnalizează alveolele.

Deşi la începutul lunii aprilie muncitorii se băteau cu pumnii în piept că benzile de mers au rămas suficient de late după realizarea alveolelor, situaţia din trafic îi contrazice. Tirurile abia dacă încap pe benzile înguste şi de fiecare dată lovesc copacii de pe marginea drumului, după ce rerezentanţii supermarket-ului din zonă au solicitat montarea celor două alveole pe DN 7. Mai mult decât atât, o maşină de mare tonaj, cu gabarit depăşit, a intrat pe contrasens pentru a putea continua drumul spre Piteşti, întrucât pe sensul său de mers nu avea loc să intre. Chiar şi pe contrasens au fost probleme. Nu doar că traficul a fost blocat, ci stâlpii care semnalizau alveolele au fost rupţi de mastodont.

De menţionat este faptul că maşina este una cu gabarit depăşit mic. Cele cu gabarit depăşit mare nu au nicio şansă să se încadreze pe benzile de pe DN7, îngustate de alveolele extrem de late. Rămâne de văzut dacă beneficiarul lucrării se va ridica cu pretenţii după cele întâmplate, iar şoferul va fi nevoit să plătească stâlpii rupţi.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus