ALT FLAGRANT ÎN DÂMBOVIȚA! UN INDIVID L-AR FI ȘANTAJAT PE PRIMARUL DIN CIOCĂNEȘTI

ALT FLAGRANT ÎN DÂMBOVIȚA! UN INDIVID L-AR FI ȘANTAJAT PE PRIMARUL DIN CIOCĂNEȘTI

UPDATE: Bărbatul acuzat de șantaj și-a petrecut o noapte în arestul poliției dâmbovițene. Joi a fost prezentat insanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au hotărât ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

ȘTIRE INIȚIALĂ:Încă un flagrant a avut loc în urmă cu două ore, în județul Dâmbovița, la Ciocănești. Un cetățean, George Rafel N. a fost luat pe sus de către ofițerii de poliție care , cu sprijinul unui procuror de la Parchetul Răcari , au organizat flagrantul. Se pare că individul își făcuse un obicei din a denigra edilul comunei. Mai nou, acesta ar fi mers la edil și i-ar fi pretins suma de 32000 de lei , pentru a-l lăsa în pace și a-l ajuta să obțină un nou mandat. Primarul din Ciocănești nu a cedat șantajului și a mers și a făcut plângere penală.
“Confirm că a fost vorba despre un flagrant, la ora 16. Acest om mă hărțuia de 3 ani. Îți făcuse un cont fals de facebook , unde imi denigra familia. M-a reclamat peste tot și m-am judecat cu el de mai multe ori. Mi-a cerut 32000 de lei. La flagrant i-am dat suma de 3000 lei. Banii erau marcați de către ofițerii de poliție.” a declarant Marin Păun, primarul comunei dâmbovițene Ciocănești.
Individul a fost luat la poliție, unde este adudiat. Nu se știe deocamdată dacă se vor lua măsuri preventive în acest caz.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus