AGONISEALA DE-O VIAȚĂ, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

AGONISEALA DE-O VIAȚĂ, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI

Peste 50 de păsări, un vițel, câini, două adăposturi de animale și o parte din locuințele a două familii s-au facut scrum într-un incendiu izbucnit în localitatea argeșeană Retevoiești. Proprietarii nu au mai reușit să salveze nimic din agoniseala de-o viață. Prăpăd a fost și la Bughea, unde o locuinta a ars din temelii, iar proprietara a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Incendii de proporții noaptea trecută în județul Argeș. La Bughea, o locuintă a ars din temelii, iar proprietara a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică. Tot ce a strans într-o viață i-a ars în numai o oră. Tot în Arges, la Retevoiești, alt incendiu a distrus complet o gospodărie formată din casă și mai multe anexe. Localnicii și pompierii care au intervenit cu mai multe mașini au lichidat incendiul după mai mult de șase ore. Pentru a ajuta au venit echipaje de la detașamentele din Curtea de Argeș, Mioveni și Pitești. Nimic nu a mai rămas în picioare. Au pierit în foc, arse de vii, mai multe animale.
Conform pompierilor, sursa probabilă a fost arc sau scânteie electrică la echipamente de iluminat electric defecte, neizolate sau amplasate necorespunzător.În ambele cazuri au fost deschise anchete pentru a se afla cauzele producerii incendiilor.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus