ACCIDENT LA DĂRMĂNEŞTI

 

DĂRMĂNEŞTI, DÂMBOVIŢA

Vremea capricioasă a făcut victime pe drumurile naţionale. Pe DN 72, la Dărmaneşti, în judeţul Dâmboviţa, un tânăr de 21 de ani a rămas încarcerat în maşina pe care o conducea, după ce a intrat în coliziune cu un tir. Băiatul a pierdut controlul volanului pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, care era acoperit cu zăpadă.

Ninsoarea abundentă i-a dat mari bătăi de cap, unui tânăr care nu a redus viteza, pe carosabilul plin de zăpadă. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat în plin într-un tir. Şoferul autocamionului, de 49 de ani, din Constanţa, nu a putut face nimic pentru a evita impactul, tot din cauza drumului alunecos. Tânărul de 21 de ani a rămas încarcerat în autovehiculul pe care îl conducea, dar a fost scos repede de pompieri şi predat echipajului de Ambulanţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, autorităţile vor lua măsuri şi asupra administratorului drumului, pentru că nu a intervenit la timp şi s-a circulat în condiţii extrem de dificile. Pompierii au pus mâna pe lopeţi şi au curăţat drumul.

În zonă s-a circulat pe un singur sens timp de zeci de minute.

https://youtu.be/DdHfuS2jp18

 

 

Comenteaza

comentarii