ACCIDENT ÎN TELEORMAN. MAȘINA S-A RĂSTURNAT PE CÂMP

ACCIDENT ÎN TELEORMAN. MAȘINA S-A RĂSTURNAT PE CÂMP

Accident spectaculos în Teleorman. Un șofer a pierdut controlul volanului, mașina a derapat într-o curbă și s-a răsturnat pe un câmp. Trei persoane au suferit răni și au avut nevoie de intervenția medicilor. Pentru unul dintre pasageri a intervenit echipajul de descarcerare după ce a rămas blocat între fiarele mașinii.
Accidentul s-a produs între localitățile teleormănene Orbeasca și Băbăița. Femeia care se afla în mașină povestește că a trăit clipe de groază, când a realizat că soțul a pierdut controlul volanului. Mașina a derapat într-o curbă periculoasă, semnalizată insuficient, apoi s-a răsturnat în afara carosabilului, din cauza șanțului adânc.
Toate cele trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul și soția acestuia au ieșit singuri din mașină. Tatăl șoferului a fost scos de pompierii de la descarcerare și transportat la spital, cu o ambulanță.
Bărbatul care se afla la volan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs tragedia.

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus