A VRUT SĂ-ȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR

A VRUT SĂ-ȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR

Un tânăr de 24 de ani din Dâmbovița a încercat să-și pună capăt zilelor chiar în podul casei. Bărbatul s-a spânzurat, dar a fost găsit de soție la puțin timp și femeia a chemat ajutoare. Medicii sosiți la fața locului au reușit să-l stabilizeze, iar un elicopter SMURD l-a preluat și l-a transportat la un spital din capitală. Bărbatul a făcut gestul după o ceartă cu soția. Cunoscuții spun că era mai tot timpul pus pe scandal și se afla sub control judiciar pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.
Bărbatul de 24 de ani a încercat să-și încheie socotelile cu viața joi dimineața. Acesta s-a spânzurat în podul casei din comuna dâmbovițeană Ionești. Norocul său a fost că soția l-a găsit la timp și a reușit să cheme imediat ajutoare. Un echipaj de ambulanță l-a preluat pe bărbat și l-a stabilizat. În ajutor a fost solicitat și un elicopter SMURD.
Bărbatul este cunoscut de vecini ca fiind recalcitrant și a fost implicat în scandaluri de-a lungul timpului. Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru tentativă de omor și violare de domiciliu. Pe 21 noiembrie are un nou termen în dosar. Se pare că certurile cu soția era din același motiv, bărbatul fiind foarte agitat. Cei doi au împreună o fetiță.
Tânărul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital din București.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus