A RĂMAS PE DRUMURI LA BĂTRÂNEȚE

A RĂMAS PE DRUMURI LA BĂTRÂNEȚE

A rămas pe drumuri la 63 de ani! Este cazul unei femei din Târgovişte, care a găsit poarta gospodăriei, în care a locuit zeci de ani alături de soţul ei, legată cu lanţul după moartea bărbatului. Aceasta arată cu degetul către fiul defunctului, care şi-ar dori casa. La polul opus, bărbatul o acuză pe femeie că doar a profitat de tatăl lui bolnav pentru avere.

Paulina Marin spune că a stat cu soţul ei aproape 30 de ani. S-au căsătorit în anul 1993, dar au divortat în anul 2000 din cauza unor neînţelegeri. Nu a plecat însă de acasă, ci a rămas într-o cameră separată. În 2016, cei doi s-au hotărât să-şi oficializeze, din nou, relaţia. Bărbatul, mai mare decât soţia sa, a decedat în luna aprilie.

Femeia spune că a sunat la poliţie, a fost legitimata, a explicat situatia, dar nu s-a intamplat nimic.

În cele din urmă, femeia a plecat cu poliţiştii la secţie, unde spune că a aşteptat ore întregi fără să-i fie luată nicio declaraţie. Bolnavă, femeia nu a mai putut suporta frigul şi a plecat. De duminică, însă, de când a avut loc întâmplarea, nu a mai putut intra în locuinţa în care şi-a dus traiul cu soţul său.

Paulina Marin a apelat la un avocat şi astfel a ajuns la un executor judecătoresc. Nici acesta nu a putut pătrunde în locuinţă, pentru că fiul proprietarului nu s-ar fi prezentat la întâlnire.

Fiul defunctului nu a vrut să vorbească în faţa camerei, dar a stat de vorbă cu reporterii noştri, cărora le-a spus că, din punctul lui de vedere, femeia nu are niciun drept acolo. Susţine că Paulina Marin a profitat de tatăl său bolnav şi mult mai în vârstă decât ea, pentru a rămâne cu casa. Mai mult decât atât, bărbatul a povestit că a fost la poliţie şi a primit acest sfat, să pună lacătul pe poartă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus