A MURIT LA SCĂLDAT

A MURIT LA SCĂLDAT

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 38 de ani din Călărași. Venise la scăldat cu familia și deși avea probleme locomotorii apropiații spun că și-a dorit să intre în apă. Așa că s-ar fi folosit de o saltea pentru a pluti, însă la un moment dat a căzut în apa și s-a înecat. Rudele au chemat imediat ajutoare. Când a fost găsit de scafandrii era decedat. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili dacă varianta spusă de rude este reală și în ce circumstanțe a murit bărbatul.
Bărbatul venise împreună cu mai multe rude să se scalde în zona Plaja Pod 4 pe malul Brațului Borcea. Pentru că nu putea să înoate din cauza unor probleme locomotorii, familia bărbatului le-a spus oamenilor legii că ar fi încercat să intre în apă folosindu-se de o saltea pe care să plutească. Ghinionul său a fost că ar fi alunecat. Rudele au chemat imediat pompierii care au apelat și la scafandri.
Bărbatul a fost găsit după câteva ore și trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Rudele sunt șocate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit bărbatul.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus