A MURIT CARBONIZATĂ

A MURIT CARBONIZATĂ

Sfârșit tragic pentru o femeie de 57 de ani din Dâmbovița. Casa în care locuia în comuna dâmbovițeană Ocnița a fost cuprinsă de flăcări. Femeia a murit carbonizată. Anchetatorii vor face lumină în acest caz. Sunt luate în calcul mai multe variante, inclusiv cea potrivit căreia femeia s-ar fi sinucis din cauza problemelor. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.
Tragedia s-a petrecut vineri după-amiaza. Femeia era singură acasă în momentul în care a izbucnit focul. Concubinul ei era plecat la muncă. Ginerele femeii a fost cel care a dat alarma. Bărbatul venise la un teren pe care îl are în apropierea casei soacrei sale și a văzut că iese fum. Când a ajuns, focul se extinsese, iar femeia era deja decedată.
Pompierii au stins incendiul care ajunsese și la acoperișul casei. În camera în care se afla femeia era miros puternic de benzină. Nu este exclus ca femeia să se fi sinucis. Bărbatul povestește că era deprimată de ceva timp.
ISU Dâmbovița face cercetări pentru a vedea de la ce a pornit focul.
Poliția a deschis dosar pentru ucidere din culpă și se fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a murit femeia.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus