A AVUT NOROC

A AVUT NOROC

O bătrână din Argeș a uitat o mică avere într-o stație de autobuz. Banii erau ascunși într-o geantă pe care o ținea tot timpul după ea și pe care a uitat-o pe o bancă. Zece mii de lei reușise să strângă din pensie și i-au fost returnați de un șofer și de către un polițist. Primul era prieten cu cel de al doilea și împreună au reușit să o identifice pe proprietară.

Georgeta Tănase locuiește în comuna Bradu de lângă Pitești. Duminică a mers în oraș la cumpărături și când a urcat în microbuz a uitat geanta pe banca din stația de autobuz. Și-a amintit când a ajuns în fața casei și s-a întors să își caute banii. Geanta dispăruse și femeia i-a spus atunci și soțului ce s-a întâmplat. Au plâns o după-amiază întreagă crezând că mica lor avere a fost furată. Asta până când s-au trezit cu polițiștii la poartă.

Eroii femeii sunt un șofer de maxi-taxi și un polițist. Primul a văzut geanta în stație. A strigat după o altă femeie crezând că îi aparține, dar femeia i-a spus că nu, așa că și-a făcut ultima cursă și a mers apoi la poliție. Polițistul a percheziționat geanta și a găsit actele femeii și banii care erau ascunși în căptușeală.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta

Mergi sus